Actilift 3S van Simone Mahler, de jeugdactivator van een stralende huid

Actilift 3S is een innovatie van Simone Mahler in de professionele dermocosmetica en een prachtige aanvulling op de producten en verzorgingen van het Franse dermo-cosmetische merk.

De Actilift 3S van Simone Mahler is een apparaat specifiek ontwikkeld voor gelaatsbehandelingen in schoonheidssalons. Het biedt antwoord op dermatologische bekommernissen als rimpels, lijntjes, kraaienpootjes, tekenen van vermoeidheid, roodheid en vlekjes. Bovendien geeft het de huid haar stevigheid en glans weer terug. Hiermee bewijst de Actilift 3S jeugdactivator te zijn van een stralende, frisse huid. Een unieke en exclusieve combinatie van 4 verschillende technologieën maakt dit mogelijk.

1. Soft peeling

In de fase voorafgaand aan alle protocollen laat de ultra vibrerende spatel een dieptereiniging van de huid toe die wordt verkregen door de verwijdering van dode huidcellen, onzuiverheden en vervuiling.
De spatel bereidt de huid perfect voor en geeft de huid zachtheid en glans.

2. Gestuurde radiofrequentie

Voor een lifteffect zonder chirurgie dankzij een interne verwarming van de weefsels die zorgt voor de samentrekking van de bestaande collageenketens en de groei van nieuwe collageenvezels.
Voor het remodelleren van de diepe lagen van de opperhuid, een soepelere en veerkrachtigere huid na enkele weken.

3. Opeenvolgende ultrasonen

De ultrasonen oefenen een akoestische druk uit op de huid en dit zorgt voor een micromassage. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes gladgestreken. Het principe van de opeenvolgende methode berust op een opeenvolging van verschillende en niet-repetitieve ultrasone sequenties voor een beter resultaat.
Optimale doeltreffendheid gedurende de volledige verzorging.

4. Evolutieve Luminologie

Samen met opeenvolgende ultrasonen maakt de luminologie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijkertijd induceert de lichtenergie verschillende biologische effecten: van kalmeren en stimulerend tot dynamiserend.
Verbetering van de verwachte resultaten.

Ontdek de gezichtsverzorgingen van Actilift 3S!

De Actilift 3S van Simone Mahler bestaat uit verschillende exclusieve gezichtsverzorgingen die geïntegreerd zijn met het apparaat. Daarnaast biedt Actilift 3S ook gezichtsverzorgingen aan die de manuele gezichtsverzorgingen van MAHLER kunnen optimaliseren.

 • Verzorging tegen huidveroudering

De Actilift 3S biedt 12 verzorgingsprotocollen om tekenen van huidveroudering te behandelen, zoals rimpels, lijntjes en kraaienpootjes, verlies van densiteit, slapheid van de huid en gebrek aan glans.

Aanbevolen behandelmethodes:

 1. 6 PREVENTED gezichtsverzorging van 30 tot 60 minuten

 2. 6 ADVANCED gezichtsverzorging van 45 tot 75 minuten

 • Verzorging tegen speciale dermatologische klachten

De Actilift 3S van Simone Mahler biedt 4 specifieke gezichtsverzorgingen aan van 60 minuten om te beantwoorden aan speciale dermatologische bekommernissen.

 1. Lift-regard

 2. Peeling pro

 3. Glanskuur-detox

 4. Oplossing voor heldere teint en tegen vlekken

 • Modules van gerichte verzorging

De Actilift 3S van Simone Mahler biedt 4 modules van gerichte verzorging van 15 tot 30 minuten die toegevoegd kunnen worden aan alle manuele MAHLER verzorgingen om de resultaten lokaal te optimaliseren:

 1. Ogen

 2. Roodheid

 3. Ovaal van het gezicht

 4. Hals

Getuigenissen van klanten en gebruikers

“Zeer aangename en ontspannende sensatie. Ik voel dat mijn huid werkt en is opgevuld.” – Nadia

“Zeer aangename verzorging. Mijn huid is zacht en de glans is verrassend. Uitstekende resultaten rond mijn oogcontouren, mijn rimpels zijn veel minder diep. Ik zou iedereen deze kuur aanbevelen!” – C. Burret

“Eenmaal je met de Actilift 3S gaat werken, zal je verliefd worden op dit apparaat. I LOVE DE ACTILIFT 3S!” –  Monique, 4Face Huidverbetering & Wellness

 

Zelf kennismaken met Actilift 3S van Simone Mahler?

Wil je meer weten over de Actiflift 3S of de verzorgingsproducten van Simone Mahler? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek of kom langs bij onze stand 09.C.100 op de Beauty Trade Special, de internationale vakbeurs voor beautyprofessionals op 6, 7 en 8 april 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht (NL).