Een uitgebreide keuze aan doeltreffende producten.

Onze visie en missie

Simone Mahler is een selectief professioneel dermocosmetisch merk waarvan de expertise wordt gevormd door de perfecte combinatie van doeltreffende producten en verzorgingen, gebruiksveiligheid en cosmetisch plezier in een uitsluitend esthetische wereld. 

De basisprincipes:
Een gepersonaliseerde diagnose van de huid, op maat gemaakte voorschriften van producten en behandelingen voor een nauwkeurige opvoling.

Specifieke gezichts- en lichaamsverzorgingen die zijn ontwikkeld op basis van protocollen, getest in de schoonheidscentra van Simone MAHLER en gebruik maken van de specifieke methode Active Derma Modelage.

Exclusieve producten die door het laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling zijn ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde wetenschappelijke studies. De producten worden onderworpen aan strenge doeltreffenheidstests en controles voor een maximaal huidcomfort en een optimale indringing in de huid.

Waarom Simone Mahler?

Nauwkeurigheid en vakmanschap in combinatie met de synergie van de genoemde basisprincipes zijn de garanties voor doeltreffende en duurzame resultaten. 

Het gezicht lijdt elke dag onder agressies die te wijten zijn aan het milieu en het natuurlijke verouderingsproces. Om de huid zijn soepelheid, stevigheid en glans te laten behouden, schrijft Simone Mahler een aangepaste verzorging voor die wordt ondersteund met doeltreffende apparatuur. Aanvullend een volledig gamma van producten die zijn verrijkt met actieve en zeer geconcentreerde bestanddelen om de effecten van de professionele verzorging te verlengen.  

 

  • Bewezen doeltreffendheid
  • Nauwkeurig en gepersonaliseerd onderzoek van de huid
  • Uitgebreide keuze aan gezichtsverzorgingen
  • Specifieke behandelingen
  • Exclusieve verzorging van Actilift 3S
  • Voor alle huidtypes

"Omdat elke vrouw uniek is, hebben we een persoonlijke benadering van de schoonheid ontwikkeld. Een compleet, op maat gemaakt programma, gebaseerd op professionele diagnose."

Simone Mahler, oprichter